2013. augusztus 28., szerda

Tejszínes hagyma leves



Hozzávalók:
-  5-6 fej közepes vöröshagyma
-  1-2 fej fokhagyma
-  1,5 l húsleves (2 leveskockából),
-  2 dl tejszín,
-  1 kanál liszt,
-  tárkony,
-   bors,
-  petrezselyem,
-  pirítós kenyér,
-  reszelt sajt
A hagymát kockára vágjuk, a fokhagymát felaprítjuk, és kevés
Olajon, víz hozzáadásával puhára pároljuk. Ha kész, össze turmixoljuk, majd
visszatöltjük a lábasba. Rászórjuk a lisztet, elkeverjük majd felöntjük a
húslevessel és a tejszínnel,ízesítjük a fűszerekkel, és egyet forralunk
rajta. Megpirítjuk a kenyeret, rátesszük a forró levesre és megszórjuk
reszelt sajttal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése