2013. augusztus 28., szerda

Magyaros csirkeragú



Egy hirtelen ötlet alapján került ma ebédre ez az asztalra.
Benéztem a hűtőbe le letároztam mit tudnék felhasználni. Néha szoktam kísérletezni így nem féltem alkotni egy ilyet aminek a magyaros csirke ragú nevet adtam.

Hozzávalók:
-1 fej hagyna
-1paradicsom
-1paprika
-2,5 csirkemellfilé
-Kb 8 krumpli
-Magyaros fűszerpác
-1 sűrített paradicsom

Elkészítés:
A húst kockára vágtam s megszórtam a fűszerrel.Betettem a hűtőbe.A krumplit szintén felkockáztam,a paradicsomot ,paprikát és hagymát szeletekre vágtam. Kiolajozott tepsibe rétegezve betettem a hozzávalókat s a tetejére sűrített paradicsomot tettem. Fólia alatt alsó felső sütéssel 200 fokon sütöttem bő fél órát majd fólia nélkül szintén félórát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése